Slumpad post: På scoutlägerbesök
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tidig morgon

| 2020-05-23, 18:48

I fredags morse strax efter 4 krafsade Raffe på altandörren (vi sov i vardagsrummet) och han brukar behöva ut om han gör det så jag släppte ut honom. Han sprang runt och till slut kunde han ställa sig och då hade han till viss del diarré. Han kom in och gick direkt till ytterdörren. Tänkte att han nog ville bajsa mer så jag klädde på mig och tänkte att det blir en kort runda.

Väl ute så var det strålande väder och Raffe var inte alls sugen på att gå kort. Inte jag heller faktiskt så vi gick lite längre. Väl på gräsmattan satte sig Raffe på en stenhäll och vägrade gå. Då gjorde jag som jag ibland gör när det inte är någon i närheten. Bara släppte kopplet och gick. Efter en stund när han inser så kommer han springande efter mig.

Bajsa glömde han bort. Det behövde han sen vid 8-tiden istället så det blev en kort vända då.Kommentera