Slumpad post: Utebandy
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

20 år i Stockholm!

| 2020-06-04, 8:30

Idag är det tjugo år sen flyttlasset bar till Stockholm. Känns helt overkligt.

Minns när jag började leta bostad hur jag tänkte att det i förorter skulle vara enkelt. Icke.

Hittade Wallenstam som hade en telefonsvarare som de la ut lediga lägenheter på. Minns hur oerhört stressad jag blev när jag det helt plötsligt fanns en. En trea. Camilla hakade på. Våra mammor ställde upp som någon slags säkerhet eftersom vi var studenter. 81 kvadrat och en hyra på drygt 5000 SEK. 27 april skrev vi kontrakt och jag tror att vi tog över redan 1 maj men flyttlasset gick först 4 juni.

Har hänt lite på de där tjugo åren…2 kommentarer to “20 år i Stockholm!”

  1. Sandra says:

    Minnen är underbart

Kommentera