Slumpad post: Besök och kalas
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fredriksson, Anna: Lyckostigen

| 2020-06-06, 20:32

Jag ska aldrig läsa baksidetexten. Jag ska aldrig läsa baksidetexten. Jag vet ju det. Ändå gjorde jag det efter att ha läst en bit i boken. Ångrade mig. Fick reda på saker som faktiskt förstörde min upplevelse och jag hade lite svårt att släppa det. Nåja. Nu vet jag ju: Jag ska aldrig läsa baksidetexten.

Först får man följa Johanna, sen Calle och sen Fanny. Sen avslutas det med en del med dem tre blandade i korta kapitel. Tidsmässigt hänger det ihop så det tar över stafettpinnen av varandra kan man säga. Gillar verkligen det formatet även om det tar ett tag att vänja sig när man bytt perspektiv. Ger ett djup i historien som annars varit svårt att ge.

Att ens historia påverkar, att vi ser saker ur olika perspektiv, att livet inte är rättvist, att alla inte är snälla och så vidare. Gillade boken och ska nog läsa mer av Anna (visar sig att jag råkar ha tre e-böcker av henne…).

Läsvärd!

Hitta bästa pris.Kommentera