Slumpad post: Sommarlov
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kör bil

| 2020-06-13, 21:42

45 mil enkel väg. Det var ett tag sen jag körde såna sträckor själv.

Laddade med godis, dricka och så. Laddade ner poddar för att ha underhållning.

Gick hur bra som helst i torsdags. Tog en tankpaus och en matpaus (där jag gick på toa och sen insåg att jag hade tröjan ut och in…). Jobbigast var före jag passerat Södertälje eftersom det var rätt mycket trafik. Fastnade på podden Dumma människor och lärde mig massa intressanta saker. Kom fram helt speedad till Jenny och Jonas och hade rätt svårt att somna (godis, kaffe etc).

Igår på hemvägen var jag rätt trött så pausen på två timmar i Åmål var välbehövlig. Sen pimplade jag kaffe och godis. Pausade för kaffe, plus tankning, men i övrigt kunde jag köra på. Lyssnade återigen på Dumma människor men på slutet fick jag gå över till P1 för jag orkade inte längre.

Otroligt ovant att åka själv. Inte behöva fundera på andras behov. Inte behöva lösa andras problem (kräk, nödighet etc). Lyxigt att i flera timmar vara själv med mina tankar och att kunna lyssna ostört på en podd.

Kom hem strax före midnatt – tämligen speedad igen. Så idag är jag lite småtrött.2 kommentarer to “Kör bil”

  1. Sandra says:

    Så långt vet ja inte om jag hafe orkar köra själv…jag åker nästan alltid (o somnar)

    • Sue says:

      Klart du hade 🙂 Är vi fler så är det mer sällan jag som kör – John är åksjuk så då är det bättre för honom att köra, och jag kan rådda annat.

Kommentera