Slumpad post: Utvecklingssamtal
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Att hälsa på

| 2020-06-13, 20:07

Hade ju tur och kunna bo hos Jenny nu när jag var i Ed en sväng. Vi höll avstånd. Pratade. Fikade ute, och på varsin sida av bordet inne. Vi satt i samma bänkrad i kyrkan men med avstånd. Och det var inte ens varannan rad i kyrkan utan mer utspritt. Alla visste.

Efter grillen deltog jag i ett jobbmöte från bilen, och sen pratade jag lite med hennes barn som nu skulle röja lägenheten. Tog med ett gäng grejer i bilen.

När jag bestämde att jag skulle ta bilen kollade jag upp med några andra om vi skulle synka men de skulle inte tid. Kollade även med Sara om hon råkade behöva åka med. Nope. Dock var hon i Åmål så igår när jag lämnat Ed ringde jag och vi synkade picknick vid Vänern. Nära där jag bodde för snart 30 år sen (vi insåg att vi snart har känt varandra i 30 år). Även vi höll avstånd, och var ute. Två timmar sprang snabbt iväg.

Tänk att vi kan anpassa oss, lösa de utmaningar vi står inför och ända kunna ses. Känns väldigt konstigt men snart normalt?Kommentera