Slumpad post: Läderbröllop
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Läckberg, Camilla: En bur av guld

| 2020-07-06, 7:48

Tröttnade på Läckberg efter 4-5 böcker i deckarserien. Nu har jag dock hört om den här och uppföljaren att det är lite nytt.

Det var det! Kunde knappt släppa boken så jag tror jag började läsa i lördags och igår läste jag ut den.

Gillar upplägget med olika tider som fyller i olika luckor i historien. Vissa saker går rätt lätt att räkna ut, andra sådär. Det är roligt att man tillåts spåna en hel del om varför huvudpersonen agerar som hon gör. Hann gå igenom en hel del olika scenarion innan jag insåg.

Kretsarna boken mestadels utspelar sig i är extremt avlägsna och ointressanta för mig. Fascinerande att läsa om självklart men inget jag strävar efter. Jämställdheten har inte kommit så långt och jag gillar verkligen att Camilla tar in sånt i boken utan att påpeka det, bara ha det och låta läsaren själv fundera över det – såklart genom att huvudpersonen till slut inser och agerar.

Nu ser jag fram emot att läsa nästa del!

Hitta ny eller gammal.2 kommentarer to “Läckberg, Camilla: En bur av guld”

  1. Sandra says:

    Ja gillade oxå den och vingar av silver…tror de kommer en trea….något med brons…väntar o hoppas på det iaf

Kommentera