Slumpad post: 016
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

50 excellent

| 2020-07-11, 19:27

När man fångar pokémons kan man få olika träffnivåer beroende på hur stor ringen är när man träffar i den. Man får sen olika poäng beroende på nivå.

Missar man ringen så får man ingen nivå. Nivåerna är nice, great och excellent. Utöver detta kan man även få curveboll.

För att få Spinda till exempel så måste man först hitta utmaningen “five great curveballs in a row”, och sen göra fem great curveballs i rad.

I början kastade jag inte curveballs, fattade inte hur man kunde göra det. Simon lärde sig snabbt och fick fånga många för mig i början. Det är nämligen så att chansen för att fånga en pokémon ökar om man har curveball, och även med nivå. Plus vilken typ av boll man använder (i normala fall har man tre olika att välja på).

Excellent får jag i undantagsfall.

Som en del i firandet av fyra år med pokémon go så får man veckouppdrag (typ). Första veckan gick det ut på att fånga pokémons. Tror det var tre nivåer på den. Den sista som uttryckligen kallades (You got bragging rights). I den skulle man göra 50 excellent.

Jag bara garvade. Men John som har lite bättre kastteknik började testa lite och kom fram till att han lyckades få rätt ofta om han skippade curveball och kastade raka. På tre dagar lyckades han få ihop 50. Jag fick tre (varav Simon gjorde minst en). Sjukt imponerad.

Sista fångade pokémonen var dessutom en shiny Driflon.2 kommentarer to “50 excellent”

  1. Veronica says:

    En SHINY Drifloon you say? Kanske dags att börja fila på kasten! 😀

Kommentera