Slumpad post: Tvålar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Utelunch

| 2020-07-12, 17:04

Både jag och Simon har ju haft lite ont i fötter/hälar och så men börjar bli bättre. Så igår efter att jag och John körde längre lunchrunda (samma som min morgonrunda fast andra hållet) föreslog vi att vi skulle ta med lunch och gå till Ulvsjön. Skogen är så himla härlig runt där och vi har varit där väldigt lite. Mycket blåbär dessutom.

Så vi preppade lunch hemma och stoppade i termosar. Typisk svensk sommardag med lagom värme, lite moln och på eftermiddagen regnskurar. Vi hann hem precis i tid för att det skulle börja regna på riktigt.

Nästa gång tar vi med badkläder. Vi plockade blåbär, åt, kastade “mackor” och kottar, spanade på en larv, njöt och på hemvägen gick vi synkroniserade steg.

Barnen satte sig glada vid sina datorer och vi andra tre somnade på stört typ och sov en timme.Kommentera