Slumpad post: Marklund, Liza: Livstid
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Besök med distans

| 2020-08-03, 21:31

Igår hakade Sara, som är på tillfälligt jobb Sthlm, på till skarpnäcksgympan (även Sanna). Jag höll rätt låg profil då jag var trött i hälarna och hade ont i höften. Gjorde en hel del men varvade med att stretcha mina övningar. Perfekt.

Sen haka Sara med till oss på middag. Ute såklart. Hon både kom och gick via grinden där bak och vi höll distans. Konstigt, men bra ändå att kunna ses. Hon bor hos sina föräldrar som är i riskgrupp och vill således verkligen minimera risken. Klokt! Hon har dessutom mest passande sommarsandalerna av alla.

Raffe höll grym koll på Sara. Så länge hon satt i stolen var det lugnt men jösses vad han gav hals när hon reste sig.Kommentera