Slumpad post: Om du dör
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inget scoutläger

| 2020-08-06, 10:19

Idag åker min och Joels spårargrupp på scouterna till Vässarö på sommarläger. I söndags åkte övriga (och den avdelning som Joel skulle tillhöra om han inte var ledare). Vi var ju inte på några möten under våren eftersom min hjärna inte riktigt pallade. Så något sommarläger kände vi inte att vi mäktade med heller.

Nu känns det lite vemodigt att se bilder från lägret dyka upp. Segling, paddling, plocka bär, eld och annat som tillhör scoutläger.

Dock känns det rätt med tanke på hur min kropp inte riktigt samarbetar med mig. Har även sagt att vi inte dyker upp i höst förrän jag har fått ordning på den.

Vi får se sen hur det blir. Kanske lägger vi ner. Jag är dock valberedning och hemsideansvarig.Kommentera