Slumpad post: Osteopat
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Reflektera över veckan #1

| 2020-08-23, 20:51

Det är lätt att tiden springer iväg och man inte gör det man egentligen vill. Jag testar lite olika sätt att få hjälp med att få tummen ur. Just nu testar jag att planera tydligt några saker och sen utvärdera.

  • Träning. Här planerade jag att simma och att göra övningar från osteopaten. Jag simmade lite kort när jag och barnen var i Tyresöbadet och jag har gjort övningar de flesta dagarna. Inte alla dock.
  • Pyssel blev faktiskt kursen igår. Hade egentligen andra planer för helgens pyssel men detta blev bra!
  • Fackbok hade jag Värsta bästa hälsan och jag har kommit halvvägs (jag och barnen fastnade lite för mycket i Sallyboken)
  • Skojighet med barnen var både massage och att vandra på helgen. Massagen gillade de (som vanligt) och idag var vi vid Stensjön – oxå lyckat. Bonus blev bad i Tyresö och Flaten (där Joel iofs badade med vänner och inte med oss).

Gillar att ha enkla tydliga veckomål, som jag lätt kan ändra om andan faller på. Har varit en del med online-faciliteringskursen så då får jag tagga ner på andra krav. Har tänkt att jag ska reflektera varje dag men det har gått sådär men iaf.

Nu har jag även gjort planeringen för nästa vecka.Kommentera