Slumpad post: Besök på jobbet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Åter till Trehörningen

| 2020-09-19, 15:47

Ända sen min vän Anna blev hundägare så har vi pratat/tänkt att vi ska ses och gå hundrundor. Så har tiden bara gått. Eftersom Simon har rätt ont i fötterna efter skoljoggen så passade det bra att jag hittade på något med någon annan. Så idag hade vi spanat in bra höstväder så vid 10-tiden hämtade jag upp Tilda och Anna. Raffe blev lite förvånad över att ha några i bilen men det gick över förväntan. Eftersom vi aldrig gick hela vändan vid Trehörningen så åkte vi dit. Vi var inte ensamma när vi kom och helt klart inte när vi skulle därifrån (var nästan inparkerade).

Gick bra på rundan ända tills jag mitt nöt skulle klappa Tilda. Sen var Raffe aningens skeptisk även om det funkade tillräckligt bra. Vi pausade i nästan 1,5 timme på en klippa i skogen och bara njöt och pratade ikapp. Hade med muffins som Simon och Aron bakade igår!

Raffe var “hyfsat” trött när vi kom hem.2 kommentarer to “Åter till Trehörningen”

  1. Sandra says:

    Så mysigt men klantigt att va otrogen mitt framför ögonen på Raffe

    • Sue says:

      Mmm, fattar inte hur jag tänkte… Kanske att det skulle gå bra eftersom det inte var mat/godis inbllandat.

Kommentera