Slumpad post: Ny naprapat
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Går inte att läsa

| 2020-09-20, 9:05

Jag har följt Simon Häggströmsociala medier rätt länge. Lyssnade på söndagsintervjun med honom. Har funderat på att läsa någon av hans böcker men tänkt att jag ju inte läser den typen av böcker längre. Men så vid något tillfälle slog jag ändå till på hans Flickorna som sprang.

Började läsa förra veckan men pausade pga en annan bok som gick före i kön (släpps på måndag). Tog upp den igen. Pulsen gick upp när jag läste om ett svin på ett behandlingshem. Funderade på om jag verkligen skulle läsa. Så i måndags läste jag om ett övergrepp och följt av en chatt mellan flickan och idioten som samordnade, och var nära att gå och kräkas. Fick lägga bort boken. Kunde dock inte släppa det utan sov riktigt dåligt.

Nu har jag bestämt mig för att jag inte klarar av den typen av böcker. Jag VET att sån här skit pågår, jag bidrar med pengar på olika sätt, jag sprider kunskap så gott jag kan. Men att läsa om det blev för mycket. Kan fortfarande känna illamåendet över det där kräket. Kanske mycket för att Simon ofta berättar om liknande händelser så det är inte bara hitte-på utan verkligt.Kommentera