English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Brickvävningskurs lektion #2

| 2020-09-20, 19:31

Veckans uppgift kommer ut på tisdagen men jag hade bestämt mig för att allra tidigast kolla på fredagen. Lite för att den där faciliteringskursen tog fokus fram till onsdagen.

I fredags var jag helt slut så igår kollade jag på det lite innan jag stack och träffade Anna och Tilda. Sen fixade jag med annat typ. Det var dock skönt att få övergripande koll på vad vi skulle göra. Eftersom jag aldrig satt upp en brickväv förut var det här helt nytt för mig.

Idag efter lunch och osteopat så var det dags att ta tag i det. Fanns en supertydlig video som gick igenom hela momentet så jag körde igång den och pausade lite då och då för att hinna med i samma tempo. När brickträdningen var klar fick man provväva en liten bit.

Älskar att få pyssla!2 kommentarer to “Brickvävningskurs lektion #2”

  1. Sandra says:

    Wow ja hade fått hysteriskt anfall o kilppt sönder allt…så invecklat det ser ut

Kommentera