Slumpad post: Hemleverans med postnord
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tidig morgonrunda

| 2020-09-24, 6:39

Gillar de tidiga mornarna. Det är rätt mörkt när klockan ringer 5.30 ska jag erkänna, och rätt ofta ligger Raffe och snarkar men när jag viskar “ska vi ut och gå Raffe” så skuttar han glatt upp och vi går ner.

Jag dricker lite vatten, fixar frukost åt Raffe som jag tar med och sen klär vi på oss och går ut. Nu har jag börjat komma ihåg pannlampa plus reflex/lampa till mig och Raffe så vi syns bättre.

Igår morse gick vi till Ältasjön, en favoritrunda. Älskar att spana ut över sjön just lagom vid soluppgången. Att sen komma hem strax före sju och äta frukost med barnen, kanske i tv-soffan med nyheterna på. Inte fel!

Väldigt bra start på dagen!2 kommentarer to “Tidig morgonrunda”

  1. Sandra says:

    Wow beundrar dig som kommer ur sängen så tidigt för att gå ut o gå…ja är som en björn..vill bara spva

Kommentera