Slumpad post: Kojmys
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Laga trerätters

| 2020-09-26, 13:20

I torsdags efter lunch hade vi kick-off med alla teamleads på den “domänen” mitt team tillhör just nu. Vi byter på torsdag så det var lite sista-gången-grej dessutom. Vi snackade budget och lite annat, plus gjorde en övning kring att vika pappersflygplan och skriva instruktion. Lärorikt!

Som kvällsaktivitet drog vi till Swedish taste där vi delades in i grupper som sen skulle ansvara för förrätt, huvudrätt och efterrätt. Mitt gäng blev efterrätt och jag och en person till valde blåbärsmuffins. Lite småkrångligt då allt var i vikt och på engelska, och rätt rörigt i köket med dryg 20 personer. Det blev dock svingott alltihopa och lite ovant att umgås med kollegor – inser att jag inte gjort det så mycket på det här jobbet – bara de närmast sörjande typ.

Tog sällskap med en kollega med Uber för att ta oss hem. Tog evinnerliga tider innan vi fick en då första föraren hävdade bestämt att han var framme men vi stod exakt vid adressen och ingen där. Nåja, vi kom hem iaf och jag var mätt och nöjd med hela aktiviteten.Kommentera