Slumpad post: Pågående
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lite krasslig

| 2020-09-26, 13:31

Kom hem sent (runt 11 tror jag) efter kickoffen och Raffe var den ende som kom ner och välkomnade mig hem. I vanliga fall brukar han somna i någon av barnens sängar och lite senare komma in till oss. Ibland somnar han direkt hos oss. Nu fick han ingen ro verkade det som och jag hörde hur han sprang ner – och det brukar tyda på att han har ont i magen (diarré typ). John tog tag i en nattrunda och han fick tömma lite. Sen fortsatte det lite samma.

Jag sov sådär när Raffe inte kom till ro och var helt färdig på morgonen (kostar lite med sociala aktiviteter dessutom) och hade lite extra ont i fötterna efter att ha stått i ett kök 2-3 timmar. John tog en kort morgonrunda. Raffe ville inte äta – inte ens gott godis. Sen hade han oerhört svårt att komma till ro under dagen. Han la sig en kort stund och reste sig efter en stund och sprang upp eller ner, och jag hittade honom på väldigt ovanliga ställen (under Simons säng, i sin bur etc). Lunchrundan var han ändå rätt pigg på, och likaså när jag och John tog kvällsrundan med honom även om han inleddde med att kräkas.

Man ser dock på hela hans individ att det är något. Kroppshållningen, blicken, rörelsemönstret.

Jag och barnen valde att sova nere (de för att de gillar det och jag för att kunna släppa ut Raffe enklare). Svintrött var jag efter torsdagen + natten och sen en ganska intensiv jobbdag så jag somnade till före barnen. Vaknade dock strax igen av Raffe som ville ut på baksidan. Släppte ut honom och han sprang runt oroligt. Gick och klädde på mig för jag misstänkte att han skulle vilja ut på runda. Mycket riktigt. Så runt 23 gick vi ut en sväng. Han kissade dock bara och verkade vilja dra mot lövhögen men där gick min gräns.

Väl inne fortsatte han vara orolig och flytta hit och dit och vilja ut titt som tätt (iaf 3-4 gånger under natten). Strax efter fyra verkade han komma till ro och sen dess har han sovit minus en kortare morgonrunda med John. Han verkar avslappnad igen men säkert sömn att ta igen (plus ett på den).

Oerhört skönt när det blir bättre!Kommentera