Slumpad post: Kvällsbad #2
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En spretig vecka

| 2020-10-18, 19:48

Förra helgen var jag borta från fredag morgon till måndag morgon. Återkommer om det. Dvs jag började den här veckan med nattåg till Stockholm och kom hem vid 7-hugget.

  • Måndagen fortsatte med läkarbesök för Joel kring hans astma, och sen vanlig jobbdag
  • Tisdagen hann jag jobba lite sådär för det var dels månatliga mötet med högkänsliga (som jag iofs fick skippa lite pga akuta möten kring budget) och sen drog jag och Simon till ostepaten. Sara kom på middag och hängde med till reko 17 och hämtade beställningarna. Hyfsat coronasäkrade hela tiden, och utskälld av Raffe blev hon.
  • Onsdagen inleddes med läkarbesök för Simons hälar och sen var det en vanlig jobbdag har jag för mig.
  • Torsdagen inleddes med utvecklingssamtal för Joel, jobb och sen utvecklingssamtal för Simon på em som följdes av öronspolning för honom på vårdcentralen. Vi köpte med fika hem!
  • Fredagen har jag för mig var rätt vanlig men jag var lite sliten och lite efter pga allt annat som händer hela tiden.

John tog fler Rafferundor än vanligt då jag körde andra grejer. Bra fördelning. På natten till lördagen kände jag mig risig i magen och hängig och hade noll ork under hela dagen. Tog max 500 steg totalt och tillförde inte mycket till hemmet. Piggnade på mig lite på kvällen och sov som en gris så idag var jag fit for fajt igen och vi har röjt huset ovanligt mycket då vi har storstäd imorgon!Kommentera