Slumpad post: Just nu i september
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ett gäng timmar i Umeå

| 2020-10-21, 21:00

Min helg tog inte slut när retreatet slutade utan jag fick lifta med en av deltagarna till Umeå där jag bestämt träff med min vän Emma (från året i Skinnskatteberg). Vi tog en promenad, fika, babblade och åt middag. Fick träffa hennes sambo och vi babblade massor alla tre. Avrundade med en stor härlig kopp te.

Strax före nio-tiden följde hon mig till tågstationen där nattåget snart rullade in och jag klev på. Inte lika coronasäkrat då alla 6 bäddar i kupén var bokade. Jag hade dock en längst upp och kröp rätt snart upp och la mig. Insåg att jag ju gärna kunde skippat den där koppen te… så jag fick snällt kliva upp mitt i natten och gå på toa.

Helt utvilad var jag inte när jag kom hem vill jag lova, men väldigt nöjd med hela helgen!Kommentera