Slumpad post: Julfest
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fars dag

| 2020-11-08, 20:45

Fick lite feeling och skrev om fars dag på fejan. Lite efter att ha läst runt på olika sociala medier där personer skriver om sina pappor idag.

Fars dag. En dag jag väldigt sällan firat. Läser så mycket fint om allas pappor. Eller vänta, alla som skriver. De som faktiskt skriver något, skriver något fint – varför skriva annars? Lätt att tänka att det är alla…
Det var många år en sorg att inte ha en pappa att kunna fira med men så träffade jag människor vars föräldrar inte var värda att fira och det fick mig att se det med lite andra ögon och sen dess har jag inte sörjt det. Jag är däremot väldigt glad för alla som har någon att fira och blir rörd av allt jag läser!
Perspektiv!
Skrev lite om det för fyra år sen oxå, sorgen över att inte ha känt honom. Konstigt det där. Människor. Liv och död. Hur sjukt mycket saker påverkar under lång tid.


En kommentar to “Fars dag”

  1. Sandra says:

    Klokt!

Kommentera