Slumpad post: Strömmande musik
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Det sa “pang”

| 2020-11-08, 20:58

John skulle ta kvällsrundan med Raffe och undrade om jag kunde släcka ett ljus. Vi har två ljusstakar som jag fick för två år sen där vi bränner ner stumpar. Det blir alltid rester i dem och ibland är det dags att bränna upp själva resterna. En sån var det som nu brann rejält och jag tänkte att jag lika gärna kunde hålla vakt så att det kunde brinna slut ordentligt.

Fotade lite, filmade lite och sen fastnade jag i instagram. Helt plötsligt smäller det till och jag inser att glasfatet vi har under har spruckit. Snacka om puls.

Fick ta en skål att täcka lågan med så att det slocknade. Grytvante och bära ut den att svalna på gräsmattan. Det fräste fint om gräset…

Hann i alla fall få rätt häftiga bilder!En kommentar to “Det sa “pang””

  1. Sandra says:

    Oj

Kommentera