Slumpad post: Emilia
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i november

| 2020-11-09, 7:24

Följer fortfarande en hel del bokbloggare och har sett att de nu och då kör en “just nu”-enkät vilket jag tänkte vore lite roligt att vara med på nu när jag inte riktigt gör så mycket.

Just nu läser jag flera olika böcker och kommer ingenstans i någon känns det som. Fokus borde ligga på Bokcirkeln vid världens ände då de flesta andra är faktaböcker och det är tufft att läsa så här års när jag är trött. Inte heller jag och Simon får tummen ur att läsa i vår bok Pajas och Linda räddar labbarnas värld på kvällarna. Jag siktar ju på läsrekord i år så jag behöver få lite böcker lästa!

Just nu tittar jagMandalorian med hela familjen och Björnstad med John. Mer än så mäktar inte jag med. Den första är alldeles suverän tycker hela familjen. “I have spoken” använder vi hela tiden. Den andra är jag inte lika imponerad av men kanske främst för att jag älskade böckerna (första, andra). Det blir ju aldrig samma sak på tv eller film. Men dålig är den inte.

Just nu lyssnar jagjulmusik mestadels. I övrigt ingenting för jag pallar inte efter att lyssna på kollegor och familj dagarna i ända. Så man måste välja lite. Jag lyssnar iofs sällan på något för jag är inte en lyssnare av poddar och ljudböcker.

Just nu längtar jag efter soliga vinterdagar för at tanka ljus. Eller att få ligga flera dagar i rad och läsa. Eller att bo på landet med stor trädgård så det är enklare att få utomhustid. Eller att ha ro i kroppen/huvet för att komma igång och pyssla mer.

Läs även hos Fiktiviteter, Enligt OKommentera