Slumpad post: Tipsare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Annorlunda lunchrunda

| 2021-01-19, 18:14

Har ju haft lite koll på väderappar och insåg att det skulle regna på tisdagen. Så föreslog för John att vi skulle ta en skidtur på lunchen på måndagen. Så Raffe fick hänga på dagis (vi betalar ju för heltid…) och vi stack ut vid halv 12.

Ingen sol men ändå väldigt härligt!

4,5 km blev det på i princip helt ospårat underlag. Mina skidor köptes nog vintern 95-96 och vikten var lite annan då så den vallningsfria delen gör att jag inte har så mycket glid nerför. Vilket är helt ok! Blev ju lite mer träning helt enkelt.

45 minuters skön paus i jobbandet var väldigt uppskattat.En kommentar to “Annorlunda lunchrunda”

  1. Sandra says:

    Vilken härlig lunch!!! Så lyxigt, kan tänka ni kom in med huvuden fulla av syre

Kommentera