Slumpad post: Bowlingkalas
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sommarstuga?

| 2021-03-21, 16:47

Vi har ju planer på framtida boende. Så kom corona och helt plötsligt är nästan alla hemma i Sverige. Och man kan jobba hemifrån mest hela tiden.

Så mina tankar började lite smått fundera. Har prenumeration på hemnet och det dyker upp lite olika objekt. Sällan något som verkar intressant, varken på kort eller lång sikt.

Så i slutet av veckan dök det upp ett fritidshus. Med fiber. Drygt två timmar från oss. Med bra tomt. Med några hundra meter från vatten.

Vi kollade allihop. Barnen skeptiska då man inte är precis vid vattnet. Jag och John rätt positiva. Det gick en dag eller två och blev helg.

Helt plötsligt är vi supersugna. Har ansökt om lånelöfte ifall att. Räknat på ekonomi och kollat upp lite olika saker. Besiktningsprotokollet visar på ett antal saker som man bör ta tag i (och till viss del kolla upp före köp).

Nu är vi anmälda till digital visning på torsdag lunch och om det verkar lovande kan det bli en fysisk visning under påsken.

Spännande!

Vore så himla najs att kunna hänga någon annanstans på loven kommande åren känner vi. Här är svårare att göra enkla grejer med tanke på den lilla tomten vi har.2 kommentarer to “Sommarstuga?”

  1. Sandra says:

    Meeeen så spännande!!!! Perfekt avstånd…åh så kan barnen o raffe tälta på tomten…lite skönt att inte va för nära vattnet tänker jag så inte raffe får för sig att springa dit hela tiden.

Kommentera