Slumpad post: Jultyger
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gustafsson, Siri: När sommarvinden leker

| 2021-04-02, 11:01

Egentligen borde jag inte läsa såna här böcker för jag blir så sjukt avis. Avis på att ha hittat en fin liten gård på landet. Hästar, katter, fika i bersåer, stigar till badplats som de nästan har för sig själva.

Att hitta tillbaka till sig själv, att ha varit djupt på botten och lyckas ta sig upp. Att brottas med tankar och känslor, som ibland spelar en spratt. Att våga.

Oerhört mysig bok och miljö man får ta del av.

Kan inte låta bli att störa mig på hur fort allt går i boken. Hur mycket de hinner på en eftermiddag etc. Särskilt med tanke på att det är en person med utmattning vi snackar om. Nåja, gillar den så jag accepterar det och kommer att läsa mer av Siri!Kommentera