Slumpad post: Gissningar in för hösten
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Runda runt Flaten

| 2021-04-11, 14:35

Idag var det återigen runda runt Flaten. En gång i månaden känns som hela tiden! Härligt!

14 hundar slöt upp och det är så otroligt roligt att se hur de är olika samtidigt som de är lika, och hur de interagerar med varandra.

Blir även en hel del intressanta diskussioner kring allt mellan himmel och jord. En person hade förlorat sin livspartner för två månader sen (62 år gammal). Två andra hade oxå barn med problematisk skolfrånvaro. En person pluggade fastighetskunskap etc och vi pratade boende på landet lite.

Rätt ofta avbryts pågående samtal med att det blir hundmöte, kommer en cykel, man måste hitta sin hund eller liknande så det byts samtal hela tiden. Ofta kan jag efteråt komma på att jag hade velat fråga eller prata mer med en person om något.Kommentera