Slumpad post: Full kyrkogård
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lite ledigt på påsklovet

| 2021-04-11, 8:57

Jag hade blockat min kalender och ansökt om två lediga dagar och tänkte sprida ut 16 timmar på fyra dagar.

Vi hade ju planerat för en långutflykt i tisdags men som blev lite kortare. Det gjorde att jag fick en hel del gjort på jobbet. Utan möten kunde jag ta tag i massa saker som legat som lite dåligt samvete.

Njöt lite av känslan av att vara ledig och passade på att beta av lite fler saker onsdag och torsdag. Sen räknade jag ut antalet timmar jag jobbat. Hm… Blev inte några kvar för fredagen och jag hade flera saker jag ville göra.

Så i fredags hann jag massor och klockan hann gå och till slut insåg jag att jag faktiskt jobbat vanligt antal timmar och valde att ta bort min semesteransökan. Chattade min chef som skrattade lite och skrev att han misstänkt det.

Det intressanta är dock känslan! Känslan av att kunna göra lite som jag ville.Kommentera