Slumpad post: PhiloFix
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Blivande “ask”

| 2021-05-23, 19:53

Veckans uppgift har varit att tova en ask. Man började med färdig nålfilt för själva skålen och först skulle man tova kanten. Tyckte jag tovade och tovade och tovade och den blev inte så fast. Till slut gav jag upp och fixade botten och sen satte jag ihop dem. Kanske inte supernöjd men iaf.

Sen skulle man göra locket. Gah. Välja färger och tova ihop till ett lock, sen skulle man brodera på det. Har så himla svårt att göra den här delen. Välja och bestämma.

Funderade på vad jag skulle bli glad av att se och tog de färgerna. Så det symboliserar solen och naturen. Broderade sen ett moln med franska knutar, och fåglar med langettstygn och sen en blomsteräng med kedjestygn.

Kvar är att sätta ihop delarna men det får bli i veckan som kommer.Kommentera