Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ännu en tidig morgonrunda

| 2021-05-23, 16:44

03.55 tittade jag på klockan. Provade ändå att försöka somna om men strax efter 5 gav jag upp.

Är lite rädd för att tröttna på mina vanliga rundor så hade bestämt mig för att testa att ta cykeln en bit först. Så här tidigt är risken för möten väldigt liten. Gick väldigt bra trots ett rådjur några meter ifrån oss vid ett tillfälle.

Vågade inte cykla superlångt nu första gången men det gjorde att jag kom till Ulvsjön iaf. Vilket fantastiskt ljus det är på morgonen!

Alldeles magiskt att äta frukost vid sjön där dimman svävade över vattnet och fåglarna kvittrade. Fick mig verkligen att inse att “kravet” om att bo nära vatten är viktigt.2 kommentarer to “Ännu en tidig morgonrunda”

  1. Sandra says:

    Underbart!!!! Ju äldre man blir desto mer saknar man Dalslandsnatur upplever jag

Kommentera