Slumpad post: Familjetröja i solvind
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Känns rätt

| 2021-05-31, 8:57

För första gången i arbetslivet så känns det jag gör extremt rätt. Alla grejer jag gjort på andra jobb har hjälpt mig hit så jag har grym nytta av min erfarenhet och det känns som att jag kan nyttja den.

Alla böcker jag bläddrat i, artiklar jag läst, webinarer jag deltagit i, kurser jag gått och så vidare känns som att de landar i vad jag gör.

Teamet jag har byggt under snart 1,5 år känns helt fantastiskt. Otroligt duktiga personer i det. Dessutom tycker jag vi har en stark team-känsla trots att vi ökat teamet med 6 personer sen Corona och således inte umgåtts på ett kontor. Humor finns och en känsla av att våga erkänna när man inte fattar eller när man glömt eller gjort fel. Äntligen!

Framför allt är det vi gör roligt. Lagom utmaningar oftast och det känns som att det vi gör ger värde för våra användare. Det finns givetvis utmaningar men de känns inte som hinder utan utmaningar att bita tag i.

Har senaste året lärt mig enormt mycket om områden jag tidigare knappt kände till. Kan nog bli en helt egen post.

Känner dessutom att jag har stöd både av min närmaste chef och hans chef. Har nära samarbete med båda.

För andra året i rad har jag faktiskt inte nedräkning till semestern. Oklart dock om det beror på att Corona gör att jag jobbar hemifrån och då är livet ändå lite lugnare än när man drar till kontoret de allra flesta dagar, eller om det är för att jag tycker om det jag gör på dagarna.Kommentera