Slumpad post: Koll på version?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Söderut

| 2021-07-04, 21:20

I onsdags checkade vi ut från jobbet lite tidigare, packade in oss i bilen och styrde kosan söderut. Stannade vid Nyköping för middag och paus vid Max och sen visade det sig att det var vägarbete före Norrköping så det tog sin lilla tid att komma särskilt långt. En tankpaus i Mjölby och sen blev nästa paus vid badsjön vi numera alltid stannar vid.

Endast en husbil som verkade ha tagit natt (klockan var ändå runt 10) så vi hade stranden och badplatsen för oss själva. Alldeles underbart! Gladast var nog Raffe som grävde i sanden så det stod härliga till.

Strax före midnatt svängde vi in på farmors uppfart och det blev ett kärt återseende. Barnen och John var här höstlovet 2019, jag och Raffe för två år sen. Men nu är hon vaccinerad och vi kunde hälsa på!En kommentar to “Söderut”

  1. Allan says:

    Härligt nu när man kan hälsa på sina vaccinerade nära och kära!

Kommentera