Slumpad post: Vattenlek
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Rädsla för insekter

| 2021-07-10, 14:05

Tydligen hade Joel en period som liten då han var rädd för insekter. Jag och John blev ju attackerade förra sommaren och efter det blev Raffe mer och mer skeptisk till insekter. I slutet på sommaren märkte vi ibland hur han försvann ur rummet till någon annan plats i huset vilket inte är helt likt honom. Så insåg vi att det var en stor fluga eller nåt i rummet.

Så kom vintern helt utan insekter. Vi glömde lite bort det hela.

När så våren kom och det ibland dök upp lite brummande eller surrande flygfän så märktes det direkt att Raffe minsann inte glömt bort dem.

Vi började således att träna lite mer aktivt. Mest genom att faktiskt inte fokusera alls på dem, kanske ge Raffe lite godis eller något annat för att han skulle tappa fokus på dem.

Nu har vi lyckats få honom att stå ut, märks att han ibland ryggar undan lite men inte som förra sommaren. Har faktiskt sett honom försökt nafsa efter ett par flugor. Vilket i sig inte är så bra om det skulle visa sig vara en geting eller så…2 kommentarer to “Rädsla för insekter”

  1. Sandra says:

    Duktiga Raffe de e inte lätt att bli skrämd och sen våga bli trygg igen.

Kommentera