Slumpad post: Robinson Crusoe
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i juli

| 2021-07-10, 19:54

Månaderna går så ofantligt fort! Redan juli.

Just nu läser jag tydligen fortfarande Ålevangeliet eftersom jag inte läst ut den, precis som Sara Lövestams senaste, Ljudet av fötter. Jag och Simon läser Mitt storslagna liv som är bra, men inte så superspännande som vi är vana vid. För egen del så läste jag just ut tredje delen i Kontrahenterna och funderar på vad jag ska ge mig på nu. Har vansinnigt många fysiska böcker som ligger och väntar. Kanske läser jag ut de båda påbörjade ovan och sen ser vad jag känner för.

Just nu tittar jag väldigt få saker. Vi följer Loke som vi gillar och har pratat om att nu när vi är lediga kolla på mer filmer och någon ny serie. Vi får se vad vi landar i.

Just nu lyssnar jag ovanligt nog på lite sommarprat. Tänkte kanske försöka med en varannan dag. Finns många jag skulle vilja lyssna på. Hittills Benjamin, Niklas och idag Denise. Alla tre värda att lyssna på.

Just nu längtar jag efter lite svalka. Gillar verkligen inte detta varma klibbiga väder. Särskilt inte när vi har en som verkligen inte vill hänga på stranden. På lång sikt längtar jag ut på landet, iväg från stan och alla människor överallt. Att kunna ha sin egen badklippa, sin egen strand. En brygga, en kajak eller kanot, eller liknande. En större trädgård och lite mer utrymme.

Läs även hos FiktiviteterEnligt O

Tidigare: 2021 – jan, feb, mars, april, maj, juni
2020 – novdec,Kommentera