Slumpad post: Fordonströjor
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Svensson, Patrik: Ålevangeliet

| 2021-07-11, 14:14

berättelsen om världens mest gåtfulla fisk.

Att lyckas skriva en bok om ålar på det här sättet. Sjukt imponerande! Jag drogs med som en virvelvind i början och hade ibland svårt att släppa. Ville berätta för alla om ålar.

Men av någon anledning tappade jag fokus efter ett tag och den har blivit liggande i min storytel reader, tills idag då jag tog tag i det och vips hade jag läst ut den.

Mycket information bär jag med mig, som jag tidigare inte hade. Blir även lite beklämd över hur vi människor beter oss. En delikatess som vissa inte kan vara utan, och vi håller på och utrota ålen fullständigt. Naturligtvis inte enbart för att folk äter den för vi förstör ju på många sätt (gifter, växthuseffekter på strömmar, vattentemperaturer etc) men iaf.

Även fint sammanvävt med en relation till sin förälder.

Läs den!3 kommentarer to “Svensson, Patrik: Ålevangeliet”

  1. Sandra says:

    Hahaha du e så rolig…du kanske kan ha digitala föreläsningar om ålar

Kommentera