Slumpad post: Tio dopp senare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Se vad man gjort

| 2021-07-25, 20:21

Det är så sjukt lätt att glömma bort att klappa sig på axeln över saker man faktiskt gjort och istället bara se framåt, det som ska göras, måste göras, inte kan vänta och så vidare.

I min trello-tavla som jag använder för att ha koll på livet (har förresten börjat om på nytt nu i sommar för att får rensa gammalt) så har jag nu under sommaren en kolumn för varje vecka med saker jag gjort. Vissa saker har jag listat i en annan kolumn (fixa i sommar typ) men andra gör jag bara för att jag har lust och då skriver jag upp det när jag gjort det – direkt i fixat-kolumnen.

Den här veckan var det superbra eftersom jag prokrastinerat en hel del och hade känslan av att jag inte fått något gjort. Räckte med att kolla på listan för att inse hur fel den känslan var.

Jag har ju gjort massor!

Så, med den känslan går jag in i nästa vecka.Kommentera