Slumpad post: Musikafton
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Morgonrunda igen

| 2021-08-13, 18:55

Vädret såg bra ut så jag satte klockan på 5. John och Joel hade planerat utegymmet vid halv 8 så John tog sovmorgon och vi skippade morgonyogan.

Jag hade mest bestämt mig för frukost vid en sjö och inte så noga var. Gillar att låta Raffe styra till viss del och vara flexibel. En bra övning.

Det blev Flaten men jag hade bestämt mig för att testa en ny stig där och det var en succé. Vi ser en klippa från mellanflaten och jag vet att en del går dit och badar med hundar så den tog jag mig till. Så jag hade utsikt över vår kvällsbadplats.

Såg nog ingen faktiskt. Underbart stilla. Vi tog en skogsväg tillbaka så Raffe fick jaga boll i blåbärsris och ljung. Helt slut blev han.Kommentera