Slumpad post: Dagens samtal
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En tur till Ockelbo

| 2021-10-31, 15:43

I somras hade vi tänkt åka lite norrut, ta med tält och spana på lite skog och så. Vips var sommaren slut. Utan att det blev en tur.

Så jag kom på att det vore najs att åka bort över min födelsedag. Letade runt lite och hittade Ockelbo och Raggsocka logi. Bokade och i fredags var det dags. Packade och packade in i bilen på eftermiddagen och drog iväg.

Kom iväg lite senare än planerat så det var en del trafik när vi köade oss igenom Stockholm. I Uppsala pausade vi för mat och earpods-köp till Joel (som tagit med sin vanliga hörlurar men glömt att han köpt ny telefon som inte har hörlursuttag). Strax efter Gävle blev det stopp igen pga olycka en bit fram. Det gick iaf ingen nöd på oss (godis, dricka, varmt etc).

Vi hittade fram, blev guidade till rummet och efter att vi packat in oss tog vi en kvällsrunda med Raffe (hela familjen!). Mörkt och mysigt.Kommentera