Slumpad post: Snapchatunderhållning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Feelgoodafton igen

| 2021-10-31, 15:30

I maj 2019 gick jag och Sanna på en Feelgood-afton. Vi gillade och bokade den våren efter. Den ställdes in, såklart eftersom corona kom emellan.

I tisdags (1,5 år senare) var det dags. Gissar att de som avbokat inte ersatts för det var faktiskt riktigt luftigt i den bakre delen där vi satt.

Jag och Sanna möttes före och köpte lite att äta och dricka och satt på en bänk ute och njöt av en ganska varm höstdag ändå. Nog första gången jag fick slänga en dricka. Oerhört äcklig var den. Får fortfarande rysningar när jag tänker på den.

Det var roligt att lyssna på författarintervjuer även om jag blir lite stressad av att det diskuterar innehållet i deras senaste böcker. Hatar sånt. Litar dock på mitt dåliga minne att när jag kommer till boken på läslistan har jag glömt bort det jag fick reda på.

Vi skippade att köpa böcker för vi har båda Storytel reader och la istället till böcker på läslistan där!

En kasse ingick även denna gång med en pocket och lite grejer. En dricka som jag först tänkte öppna direkt men skippade. Sen satt jag och störde mig på något väsande ljud i början – tills jag äntligen insåg att det var drickan som stod och väste lite nu och då. Öppnade, drack upp och njöt av tystnaden.Kommentera