Slumpad post: 2006
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Galen vecka

| 2021-11-27, 21:49

Livet har ett hyfsat tempo ändå.

  • Måndag var nog ändå rätt normal med en frukostrunda med Raffe på morgonen.
  • Tisdag spenderade jag på kontoret. Alltid lika yrt. Vi firade bland annat en kollega som gifte sig i helgen som gick. Avslutade med en after work med domänen.
  • Onsdag var jag och John på BUP efter att ha joggat med Raffe en vända, bakat biscuits och kokat gröt. Jag pratade även med en annan kontaktperson, och John pratade med en lärare om en helt annan grej för andra barnet. Vi städade dessutom.
  • Torsdag fick Raffe vara på dagis och eftermiddagen spenderade jag på Nobis hotell där jag var med i en panel kring produktivitet (hölls av Slack och Salesforce). Hem för middag och sen vidare till årsstämma i samfälligheten.
  • Fredag fick vara en vanliga dag med frukostrunda med Raffe. På kvällen enades vi om julklappar till kidsen och beställde de flesta.
  • Lördag inleddes med osteopatbesök och sen en 2,5 timmars hundpromenad med Raffe, Anna och Tilda. Dog fint i soffan framför vinterstudion för att sen plocka ner julsaker och fixa lite inför 1:a advent.

Har läst ut två böcker dessutom. Plus haft en del mejlkonversation kring olika saker.Kommentera