Slumpad post: En läsutmaning
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hur gick det med fokus 2021?

| 2022-01-01, 13:26

Dags att se hur det gått med fokus 2021. Gjorde en utvärdering i halvtid och hade lite planer inför hösten.

Jag

Ordet nyfiken har varit bra.

  • Att ha koll har gått utför. Kanske inte i jämförelse med en del andra men i mina mått. Har dock bra rutiner så det rullar på.
  • Skoj är svårt att utvärdera. Har verkligen inte gjort allt jag vill men har även insett att jag vill så himla mycket.
  • Hälsan har ändå fått en del fokus men skulle önska att jag kommit längre. Hälarna typ bra (för nu), höften helt ok, men jag är sjukt sliten och ofta trött. Stel och jag sitter still för mycket. Skulle behöva träna mer och äta bättre.

Familj & vänner

Här är det ju klurigt med pågående pandemi ändå.

Ett antal vänner har jag iaf hunnit träffa och umgås med. Orken räcker inte till mer har jag känt.

Raffe har fått otroligt mycket tid och jag landar i mer och mer i vår relation. Vi hittar våra sätt att vara. Jag har börjat klippa klor lite lätt, klipper honom själv.

Vad gäller familjen så har vi fastnat i skärmar väldigt mycket. Vi äter dock middag ihop varje dag, vi kollar någon serie ibland, vi spelar spel ibland. Hade en bra tur till Halmstad i somras, vi badade massor ihop, och åkte till Ockelbo.

Jobb, nätverk & kompetens

Här tycker jag verkligen att jag utvecklats. Fokustid har jag inte hittat, men landat i min roll har jag helt klart gjort och jag stortrivs verkligen. Kört en del morgonkaffe men det har förlorat sin charm lite. Har varit mentor och det var oerhört lärorikt, gett mycket feedback. Rekryterat mycket och fått in många nya i mina team. Påbörjat en kurs i ledarskap och balansen mellan jobb och fritid är ändå helt ok och jag är nog mest sliten pga situationen med Simon.

Miljö & framtid

Funderat massor på att vara cirkulent (gick en kurs, eller två egentligen men gjorde bara helt klart första). Oerhört intressanta tankar. Spridit vidare så gott det går när möjlighet ges.

Snackat massor om framtida boende. Kollat många hus på hemnet, och bollat diverse olika idéer och vilka önskemål vi har.Kommentera