Slumpad post: Kort tur till Ludvika
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i januari 2022

| 2022-01-02, 7:02

Januari. Känns overkligt. 2022 känns ännu mer overkligt!

Just nu läser jag och Simon Tjuvdrottningen, andra delen i en serier. Vi har gått över och läser nu på Storytel reader vilket funkar bra. Själv har jag inte kommit igång med någon roman utan började på Våga missa av Svend Brinkmann som verkar oerhört lovande. Har dock alldeles för många faktaböcker påbörjade och tänker att jag ska läsa minst en per månad under 2022. Vill ju verkligen läsa dem.

Just nu tittar jag inte på något själv. Varit lite sugen på Vinterstudion, och kanske även Sex and the city (när jag fattade att det var nya avsnitt). Med familjen drog vi igång Boba Fett i veckan då första avsnittet släpptes. Väldigt besviken tyvärr. Hoppas verkligen nästa avsnitt lyfter den annars vet jag faktiskt inte om jag orkar kolla.

Just nu lyssnar jag på lite strömusik. Har insett att jag vill lyssna mer på P1. Älskar ju riktigt radio.

Just nu längtar jag efter egentid. Att få känna att jag är ikapp med sånt jag vill vara ikapp med. Efter att ha något roligt att fundera över (som inte rör jobbet för där är det roliga utmaningar). 2

Tidigare: 2021 – jan, feb, mars, april, maj, juni, juli, aug, sept, okt, nov, dec
2020 – novdec


Kommentera