Slumpad post: Beverly Hills 90210 - tillbaka!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dragit ner

| 2022-06-07, 10:41

Jag reflekterar ju en del kring mitt liv och hur jag lever det. Har insett att om jag ska förändra saker så kan jag inte göra allt samtidigt. Drog igång med att jogga en dag i veckan i november och det hänger i. Väldigt nöjd med det. Bara pausat när jag varit sjuk.

Har varit väldigt ofokuserad när det gäller godis och sötsaker. Nu har jag gjort en liten medelväg. Jag går tillbaka till en metod jag körde under tonåren tror jag. Att jag får en dag per vecka att nyttja, eller spara. Förra veckan var jag sjukt nära att ta godis på jobbet (tisdagsfika) men insåg att jag inte ville slösa dagen på det. Så nu har jag en sparad. Siktar på att ha till resdagar på semestern. En hel dag i bil kan kräva lite godis eventuellt. Har bestämt att jag inte köper fika men kan äta om det bjuds, däremot så kör jag hembakt om jag vill.

Skärmtid är en annan sån sak. Jag har haft för mycket skärmtid. Så förra veckan eller veckan före slutade jag med Pokémon Go. Det är lite tomt på vissa Rafferundor men hjärnan behöver paus. Efter att faktiskt ha lyckats att ta mig upp på Diamond-ligan så ska jag nog pausa en vecka helt.

För ett tag sedan när jag uppgraderade Android-version så slog jag på sömnläge som innebär att telefons skärm blir svartvit. Dvs nästan omöjligt att använda faktiskt. 21-06 är det påslaget och det gör att jag inte är så sugen på att surfa.

Däremot fastnar jag ändå rätt ofta i skrollträsk så det ska jag jobba vidare med. Samtidigt älskar jag att kolla på bilder på instagram.Kommentera