English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En maxad timme

| 2022-09-04, 15:44

I tisdags skulle vi egentligen varit ute med jobbet men det ställdes in på söndagen så helt plötsligt kunde jag gå på 9:ans föräldramöte. Det började redan 17.30 så jag föreslog att jag skulle hämta sushi på vägen hem.

Tänkte kvart över 4 att jag skulle avrunda och dra mig hemåt och då kom min chef och undrade om jag hade 5 min. Sure. Var ju ute i god tid ändå. Helt plötsligt hade det gått lite mer tid och jag fick snabbt packa ihop mina grejer och 16.37 ringde jag sushin på väg från min plats ut ur kontoret och mot tunnelbanan. Runt 16.49 lämnade tunnelbanan Hötorget och då har jag 22 minuter hem till Skarpnäck.

När jag småspringer ut från tåget ser jag en annan person småspringa – en annan förälder som ska på samma möte. Vi skrattade lite i rulltrappan upp och ses om en kvart typ.

Hämtar sushin och går med raska steg hemåt. Packar snabbt upp sushin och börjar äta utan att vänta på övriga. 17:26 cyklar jag iväg på min postcykel och trampar lite extra hårt.

17.29 slår jag mig ner på en stol i skolans matsal.

Rätt nöjd ändå och faktiskt aldrig särskilt stressad, mest fokuserad.Kommentera