Slumpad post: Tre Excess-böcker!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i september 2022

| 2022-09-03, 20:23

September kom med höstkyla vilket jag konstigt nog känner mig lite splittrad till. Har lidit när det varit för varmt men riktigt så här kyligt kanske det inte behövde bli direkt. Redan haft vantar på.

Just nu läser jag och Simon fortfarande Slutet. Vi har snart kommit halvvägs. Går lite långsamt då vi inte har så mycket ork när det väl finns lästid. Själv började jag läsa om Loviseholm och är snart klar med del 2 (första klämde jag förra helgen). Börjar kännas lite kämpigt med så mycket motgångar. Ska se till att läsa något riktigt peppigt efter den.

Just nu tittar jag inte på så mycket. Andra säsongen av Murders in the building är över och vi funderar på att hitta någon ny serie att se ihop. Märks att vi har lite olika smak allihopa.

Just nu lyssnar jag fortfarande på P1 men mest sommarprat och är uppe i 32 stycken plus lite andra saker jag lyssnat på. Underbart! Perfekt med min halshögtalare när jag går med Raffe. Märker dock att jag inte kan göra det varje runda för hjärnan behöver verkligen få sin egentid oxå så jag har den när jag strosar i Skarpnäck – inte när jag går i skogen.

Just nu längtar jag efter några planerade septemberaktiviteter (åka till sommarstuga med vänner, åka till sommarstuga med hund – båda är olika sommarstugor och ingen är min). Ska bli behövligt att bryta vardagen lite.

Läs liknande hos: Enligt O, VästmanländskanOch dagarna går, Fiktiviteter, (brukar ha: Erikas bokprat)

Tidigare: 2022 – janfebmarsaprilmajjunijuli, augusti
Samlingsöversikt


2 kommentarer to “Just nu i september 2022”

  1. enligt O says:

    Vardag är både bäst och sämst. Skönt med lite trevliga aktiviteter inplanerade.

Kommentera