Slumpad post: Nerspolad napp
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skrämmande på Grönan

| 2022-10-29, 20:01

Joel åkte till Grönan med kompisar i somras och sen blev det aldrig av att jag och Simon (och troligen Joel) åkte (när vi väl tänkt var det fullt). Så vi bokade Halloween på grönan istället.

Igår var det dags så jag slutade jobba lite tidigare än vanligt och strax efter 3 drog iväg. Regnet hängde i luften men det kom aldrig särskilt mycket. Slutsålt så mycket folk men inte galet mycket. Jag bokade jetpassen kvällen före – trodde jag. När vi skulle gå in på första som vi hade pass till så var det bara ena som var bokat. Jag mitt nöt hade inte fattat att jag var tvungen att boka varje pass för sig… Gah! Sekten som vi missade förra gången var fullbokad och kön 40+ minuter.

Nåja tänkte jag och gick till hjälpcenter där en vänlig själ hjälpte mig att logga in först (hade loggat in med e-post på kvällen och mobilen idag och trodde givetvis att båda var kopplade till biljetterna – men icke). Det slutade med att hen skrev ut två specialbiljetter så att vi kunde gå Sekten tillsammans. Sen kunde ju jag boka barnens jetpass så de åkte bonusrunda på både Monster och Jetline!

Nytt för oss var att det fanns spelband för 199 kr och det bokade jag för att testa. Var lite skeptisk men det var faktiskt svinkul! På de flesta 5-kampsstationerna (tyvärr inte grodorna och kapplöpningsbanan) fick man köra så många gånger man ville. I vanliga fall kostar en runda 25 kr per person. Så 8 spelvändor behövde man köra för att det skulle gå ihop. Vi körde massor på några. Hur kul som helst!

Vi åkte inte supermånga grejer utan fokade på de läskiga husen.

  1. Skeppet
  2. Sekten
  3. House of even worse nightmares
  4. Zoomiezone
  5. Olustiga huset

I övrigt är ju parken väldigt fint “pyntad” eller kanske omgjord. Tydligen ska de ha öppet över julen oxå och det siktar vi på att besöka!Kommentera