Slumpad post: Komplex
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En bra födelsedag

| 2022-10-31, 9:17

“Väcktes” med skönsång vid 7-tiden tror jag (sommartiden blev till vintertid så i kroppen var det 8). Fick lyktor till cykeln (har klagat “en del” på de befintliga) och en superfin gul cykelhjälm (har klagat på min nuvarande hjälm oxå), plus ett pyssel med Joel!

John gick med Raffe och jag bakade biscuits och gjorde smoothie. Superlyxigt! Softade och sen drog jag till syfestivalen och strosade runt i 1,5 timme alldeles själv. Hur skönt som helst. Fick en hel del inspiration!

Hem och käkade lunch, och sen fikade på tårta som övriga gjort (mest John, lite Simon). Sov en stund och sen packade vi ihop saker för utemiddag. Jag gick i förväg med Raffe så hade med ved medans John tog resten i cykelvagnen.

Körde vid Ältasjön på Klisättra ängar och det var lite kallare än beräknat plus att tomatsoppan inte alls var så god som den brukar. Nåja, pinnbröd och marshmallows är aldrig fel. Väldigt härligt att strosa hem i mörkret.

Vi spelade spel och fikade gott på kvällen för att sen avsluta med att läsa (jag och Simon).Kommentera