Slumpad post: Dagmamma
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hem- & villamässan

| 2022-11-29, 20:21

I söndags drog jag och John till Älvsjömässan för att besöka årets Hem- & villamässa. Senast vi var där var 2008 tror jag. Enda anledningen till att vi tog oss i kragen var för att man fick gratis inträde via Villaägarna.

Vi gick runt på en timme kanske och köpte ingenting. Det var väldigt många bygga-hus-ställen, inga tidningar och bara ett ställe med böcker. En hel del kring avlopp. Larm – givetvis sjukt störiga säljare så efter att ha varit ärlig med första säljaren ljög jag sen och sa att vi redan hade deras larm. Det fanns överraskande nog en del bubbelbad (trots rådande elpriser) och givetvis en del kring smarta hem.

Tvivlar på att det kommer bli fler besök!Kommentera