Slumpad post: Osteopat
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fix och trix

| 2022-12-28, 17:55

Skönt att ha några lediga dagar så man kan passa på att ringa såna där roliga samtal och säga upp tjänster, förhandla om dem, eller köpa.

  • Vi byter hemförsäkring 1/1 och igår fick vi brev via den gamla att Anticimex är inbokade 13 januari för trygghetsbesiktning. Så där har de ju missat lite i sina processer. Ringde och bokade av.
  • Dags att förnya, eller säga upp, tv-tjänsten vi har via Tele2 (comhem). De hade inte några intressanta erbjudanden, inte ens i kombo med bredband så jag sa upp.
  • Vårt bredband via fiber som vi nu haft i två år gratis börjar kosta så vi sa upp det i november. 23 december skulle vi kunna boka nytt. Idag chattade John till dem och undrade hur länge det ska vara igång, vi vill ju nappa på mellandagserbjudanden. Ett par timmar senare bröts det och John beställde det nya från Telia – ett par minuter senare var vi igång!
  • Jag mejlade motormännen i helgen och ville säga upp medlemskapet då nya bilförsäkringen har assistansgrejen billigare och vi inte nyttjar deras tjänster. De ringde igår och sa att de har bra erbjudande på bilförsäkring och så fick jag en offert. Blev ju billigare än den andra vi tänkt hoppa på så jag ringde upp det andra bolaget. Tillsammans räknade vi på och eftersom vi skulle tappa rabattprocent så skulle det gå på ett ut – dvs vi kör alla på ett ställe.


Kommentera