Slumpad post: Halvtid
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Målen 2022

| 2022-12-27, 21:14

Jag brukar ju som sagt inte ha konkreta mål men blev lite lockad igen så jag skrev ner ett antal i januari efter lite funderande. Det har inte alls funkat. Eller lite sporre kanske det har varit ibland men inte alls som jag hoppats. De har varit rätt bortglömda.

Det är väl stegen som fått en del fokus, och där har jag ju redan reflekterat lite – om att jag inte ska ska höja målet utan ha samma. Så det blir nog inga så här konkreta mål för 2023 utan jag återgår till helt och hållet ha fokus på vissa saker.

  • För rörelse hade jag att stå på händer – inte alls jobbat på, att ha någon slags rörelse i 15 min varje dag (under 300 dagar) – HELT tappat, göra en pull-up och det har verkligen helt ignorerats. Det som funkat har varit steg!
  • Läsning var en annan där jag skulle läsa en faktabok per månad och en roman i veckan – jag har läst, men inte så mycket. Jag och Simon skulle läsa två böcker i månaden men vi läste ett gäng rätt tjocka böcker så det har inte lyckats, men läst har vi!
  • Vi har spelat rätt mycket spel ändå under året även om det inte var ett i veckan. Kanske om vi sprider ut det iofs…
  • Sömnterapin gick jag igenom och det har ändrat vissa mönster och tankar så det är inte längre ett problem! Dock inte tack vare att det var ett mål…
  • Att hålla jobbtimmarna sket sig rejält, precis som att planera kosten och att göra färre köp.
  • Skulle även sova ute med Anna och det blev inte av men vi kom iväg till Blomtorp iaf!

Nu ska jag fundera lite över upplägget för 2023.Kommentera