Slumpad post: Ovant
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Yousician

| 2023-01-06, 20:20

Jag har alltid drömt om att kunna spela flera olika instrument. Har tänkt att jag vill ge barnen den möjligheten. Vi har haft diverse instrument och erbjudit lektioner men inget intresse.

Nu när Simon missat musiken i skolan har det känts som ytterligare något jag vill kompensera för. Så visade Simon lite intresse för att lära sig spela piano och jag frågade på fejan om tips på appar eller youtube-kanaler för att lära sig spela piano. Fick några olika tips som jag kollade upp och fastnade för Yousician. De hade ett erbjudande på familjeplanen som vi efter lite överläggande här hemma slog till på.

En dryg vecka har vi haft det och alla fyra har kört igång med piano.

Superbra upplägg där man får öva på lite olika saker. Det finns sen utmaningar och olika sätt som påminner om att repetera på det man inte nått full pott på. Lite gamifiering på ett lagom sätt.

Det finns sen även gitarr och sång som jag gärna skulle testa.Kommentera